All Around Kiss

Cégünk az ARK Group Kft., a német piacvezető, prémium, ipari minőségű autójavítási segédanyagokat gyártó és 138 országban jelenlévő Normfest GMBH magyarországi kizárólagos szerződött partnere, képviselete. A Normfest rendelkezik jelenleg a piacon a legbővebb palettával, legyen szó autószerelési, karosszéria javítási, vagy autóápolási
segédanyagokról.

Kiss István

Ügyvezető / Tulajdonos

Egyedi, saját fejlesztésű termékek. Fókuszban a környezetvédelem

Normfest

A Normfest termékfejlesztői folyamatosan azon dolgoznak, hogy a termékek minősége és hatékonysága a legkritikusabb ügyfél számára se lehessen megkérdőjelezhető, ezért nem csak a folyamatosan megjelenő új termékeken, hanem a már meglévő segédanyagok tökéletesítésén is rendszeresen fejlesztési munkákat végeznek. Az egyedi, esztétikus és nem átmatricázott termékcsomagolás mellett az is bizonyítja, hogy a Normfest teljesen egyedi, saját fejlesztésű termékeket gyárt, hogy a piacon egyedülállóként állítottak elő és forgalmaznak nagy sikerrel olyan segédanyagokat minden autójavítási területre, melyek előállításakor bizonyítottan több, mint 80%-al kevesebb rákkeltő anyag felhasználására kerül sor, ezzel óvva a felhasználók egészségét. De ez az előállítási mód egyáltalán nem megy a minőség rovására, sőt!

Illat

, ami

megkülönböztet

A legtöbb termékünk illatanyaggal van ellátva, mely nemcsak a felhasználónak biztosít kellemesebb munkakörülményeket, hanem például egy utastérben való szereléskor sem az olajszagé lesz a főszerep, hanem kellemes vanília, vagy éppen citrus illat érezhető! A termékek ipari minőségének megkérdőjelezhetetlen bizonyítéka az is, hogy bármely más prémium márka azonos felhasználási területre gyártott termékével összehasonlítva, szemmel látható a minőség és hatékonyságbeli különbség!

Termékkínálat

Nem elhanyagolható továbbá, hogy kínálatunkban több olyan árucikk is található, ami egyik konkurenciánk palettáján sem szerepel. Például a kerámia-olaj spray, amely felhordás után egy teflon réteget képez a felületen, ezáltal sokkal hosszabban tartó kenést biztosít. Illetve a rendkívüli rozsdamaró hatással bíró csavarlazítónk, aminek használatával elfelejthetjük a csavarok melegítését, vagy szélsőséges esetben a levágását. Ezeken kívül a kimondottan a pedálokra, kormányra, váltógombra kifejlesztett belsőtér tisztítónk is idesorolható, amely rendkívül erős tisztítóhatással bír, azonban már közvetlen használat után is egy csúszásmentes felületet biztosít. Valamint a több színben is elérhető 1K Epoxy spay, amely felhordás után 20 perccel már használatra kész, csiszolható, vagy 1K-s, 2K-s, vízbázisú, vagy oldószeres festékkel is azonnal fedhet.

Tanusítványok

Vásárlói
vélemények

Egyre több nagy, központi beszállítású rendszerrel dolgozó céggel kerülünk partneri kapcsolatba, az ügyfeleink elégedettsége pedig túlzás nélkül 100% -os. A készletek feltöltése, pótlása biztosított a rendelések mennyiségétől függetlenül. A Normfest nagy hangsúlyt fektet a folyamatos áruellátásra, hogy készlethiány partnereit ne terhelje.

carlogo
csermely
difer
ivanics_logo
pauger
kwikfit
logo-retina-300px
sennebogen-tlc

ARK Group Kft.
H-8242 Balatonudvari
Balaton u. 1.

Hívjon minket!

+36 70 632 5507
+36 70 634 5560

WhatsApp

+36 70 632 5507

Írjon nekünk!

info[kukac]arkgroup[pont]hu

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Adatkezelési nyilatkozat | Cookie szabályzat

ARK Group Kft. | © 2020 Minden jog fenntartva | Az oldalt készítette: LUPEX